Lauren Verster houdt helemaal niet van reizen

Lauren Verster reist voor haar werk de hele wereld over. Maar in haar vrije tijd geeft ze niks om reizen. Liever gaat ze met vrienden naar een festival, vertelt ze.

"Reizen doe ik het hele jaar voor mijn werk en dan zit ik weer ergens in een ver warm oord in de totale saaiheid terwijl je ook op zo’n festival de liefde kunt vieren met je vrienden", verklaart ze haar enthousiasme voor festivals in Veronica Magazine.
Maar het moet niet al te basic zijn. "Vroeger ging ik altijd naar Lowlands met een tentje, maar tegenwoordig rij ik het liefst met vrienden in m’n oude camper naar een leuk, kleinschalig festival. Zo’n tent vond ik hélemaal niks, die vieze blote mensen in het washok ’s ochtends en altijd is het modderig. Geef mij maar de wat kleinere festivals zoals in kunstenaarsdorp Ruigoord of bijvoorbeeld Valtifest."
Lauren gaat het liefst enkele dagen achter elkaar. "Ik hou ervan om drie dagen op zo’n festivalterrein rond te hangen en helemaal op te gaan in de bubbel van geweldige vrienden, feest en muziek. Dat je eindelijk weer eens je vrienden uitgebreid spreekt en je niks anders aan je hoofd hebt dan puur het moment."