×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laura van Kaam op verlof

12.03.2018 -

Laura van Kaam is even op verlof! En daar is de 19-jarige zangeres die in 2013 de Voice Kids won, ontzettend blij mee. Laura werd in februari opgenomen na een zelfmoordpoging.


'In het kader van knuffelen helpt altijd: Suze denkt volgens mij dat ze een kleine schoothond is. Maar, ik reken het goed! Even op verlof…', schrijft Laura bij de foto.

Laura vecht al langer tegen zware depressies en is al eerder opgenomen geweest. In november vorig jaar maakte Laura nog haar comeback en begon ze weer op te treden. Dat bleek toch te veel te zijn geweest voor haar waardoor ze in februari dus opnieuw in de kliniek terecht kwam na een mislukte zelfmoordpoging.