×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Latijnse Liefde voor Luizenmoeder-ster

21.03.2018 -

Maaike Martens, de actrice die de eeuwig boze moeder Ursula speelt in de hitserie De Luizenmoeder, heeft een grote rol te pakken in de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis. En wij kunnen de titel verklappen!


De film krijgt de titel Latijnse Liefde en zal begin volgend jaar in première gaan. De Luizenmoeder-actrice mag bovendien op reis, want een groot deel van de film zal in Cuba worden opgenomen.

Nijenhuis was na het zien van De Luizenmoeder zó gecharmeerd van Maaike dat hij besloot haar te vragen voor de rol. 'Als je woede en verdriet zo mooi kunt spelen in een comedy ben je een topactrice', aldus Nijenhuis naar aanleiding van de scène waarin moeder Ursula teleurgesteld is in de surprise die haar kind krijgt tijdens het sinterklaasfeest op school.