×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lange rijen bij uitvaart Lotte van der Zee

Lange rijen bij uitvaart Lotte van der Zee
16.03.2019 -

Voor het openbare afscheid van Lotte van der Zee was zaterdagochtend grote belangstelling. Duizenden mensen kwamen naar de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede om de laatste eer te betuigen aan het vorige week overleden 20-jarige model, meldt RTV Oost. Na de openbare herdenkingsbijeenkomst wordt het model in besloten kring gecremeerd.


Belangstellenden konden in de kerk een kaarsje aansteken en de nabestaanden condoleren. Iedereen die langskwam kreeg op verzoek van Lottes ouders een zakje zonnebloemzaadjes overhandigd om zo hun ‘stralende’ dochter te herdenken. Ook werden er nacho’s uitgedeeld, een van Lottes favoriete snacks.

De kist van Lotte was omringd met bloemen en persoonlijke spullen en foto’s van het model. Zo hing er de sjerp die ze kreeg toen ze twee jaar geleden werd gekroond tot Miss Teenage Universe en lag er een helm die ze droeg als keepster bij haar hockeyteam.

Het model werd eind februari getroffen door een hartstilstand tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in M√ľnchen, waar ze tien dagen geleden overleed.