×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lana del Rey verklapt lanceerdatum album

9.02.2014 -

Lana del Rey heeft per ongeluk verklapt wanneer haar nieuwe album genaamd Ultraviolence uitkomt. "Het komt al heel snel uit, op 1 mei", vertelt ze aan fans die haar op straat tegenkwamen en vroegen of de zangeres met hen op de foto wilde.


"Op 1 mei? Is deze datum al eerder aangekondigd?", vragen haar fans haar meteen. "Staat dit nu op video?", vraagt Lana zichtbaar geschrokken. Vervolgens begint ze een beetje ongemakkelijk te lachen. "Ja, ik denk dat het dan uitkomt", probeert Lana het nog een beetje te nuanceren. Dit alles is te zien op YouTube.

"Het is zo goed, dat ik mijn vorige album gewoon vergeet. Ik ben er helemaal verliefd op", vertelt ze over de nieuwe plaat waarvan ze onlangs al de naam onthulde. Eerder liet de Amerikaanse zangeres nog weten dat ze worstelde met de opvolger van haar succesvolle album Born to Die.