×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lage bloeddruk oorzaak val Simon Cowell

30.10.2017 -

Simon Cowell was van de trap gevallen omdat hij duizelig werd. Dat kwam door een te lage bloeddruk, zegt hij in een interview met The Sun. Door zijn gezondheidsprobleem kon Cowell afgelopen weekend niet bij de eerste liveshows van X Factor zijn.


'Toen ik vrijdagochtend wakker werd, voelde ik me niet lekker', vertelt Cowell aan de tabloid. Hij stond toch maar op en wilde een glas melk drinken. Daarna liep hij weer de trap op en toen ging het mis. 'Het eerstvolgende dat ik me kan herinneren is dat er iemand een brace om mijn nek aanbracht', zegt hij. 'En ik had een vreselijke hoofdpijn'.

Cowell zegt flink geschrokken te zijn van zijn val. Eerst was hij bang dat hij zichzelf flink geblesseerd had, maar dat bleek mee te vallen. 'Het gaat alweer beter', laat hij weten. 'Maar dit is wel een waarschuwing voor me dat ik beter op mezelf moet letten. Ik heb nu verantwoordelijkheden, want ik ben tenslotte vader'.

Op doktersadvies liet Cowell de shows van zaterdag en zondag aan zich voorbij gaan. Volgens The Sun heeft hij de uitzendingen thuis vanaf de bank bekeken.