Lady Gaga wil doktersrapport Michael Jackson

Lady Gaga heeft haar zinnen gezet op een medisch dossier van Michael Jackson. De zangeres heeft bijna 1,5 miljoen euro over voor het dossier uit 1984, waarin onder meer foto's zitten van Jacksons hoofdwonden die hij opliep door een vuurwerkongeluk.

Ook zitten er notities in van de dokters die de popster behandelden voor de brandwonden aan zijn hoofd en de kale plek die deze hadden veroorzaakt. Later bracht Jackson het ongeluk, dat gebeurde tijdens het filmen van een reclamespotje, in verband met zijn drugsverslaving.

Een veilinghuis in Nashville verkoopt het dossier van acht pagina's, dat in een park dicht bij het ziekenhuis in Los Angeles werd gevonden door een ambulancechauffeur. De baas van het veilinghuis Flatsigned bevestigt tegenover International Business Times dat Lady Gaga in de race is. Ze heeft wel concurrentie: sultan Hassanal Bolkiah van Brunei Darussalam zou ook interesse hebben, terwijl de familie Jackson het dossier privé wil houden.

Gaga is een groot fan van Jackson en heeft al ongeveer 750.000 euro uitgegeven aan een collectie van zijn spullen. Ze heeft onder meer zijn witte diamanten handschoenen, die ze voor 73.000 euro per stuk heeft aangeschaft. Volgens een insider is ze van plan ooit een museum te openen.