×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga rookte 40 sigaretten per dag

Lady Gaga rookte 40 sigaretten per dag
29.02.2020 -

Lady Gaga had heel veel moeite om van haar sigarettenverslaving af te komen. In een interview met Zane Lowe zei de 33-jarige zangeres dat ze nu compleet is gestopt met roken, nadat ze eerder wel veertig sigaretten per dag rookte.


Lady Gaga heeft eerder geprobeerd om te stoppen met roken, maar deze keer is het menens. ‘Ik zweer op mijn leven dat ik geen sigaretten meer rook. Ik ben helemaal gestopt, ik ben in één keer gestopt’, aldus de zangeres.

De Poker Face-zangeres had voor de luisteraars nog wat advies klaarliggen. ‘Als je nu niet rookt, begin dan niet! Want stoppen is moeilijker. En ik zal nooit meer roken omdat ik denk dat ik een week lang Jezus heb gezien. Het was verschrikkelijk.’