×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga komt met cover Amy Winehouse

16.09.2016 -

Lady Gaga gaat een cover opnemen van Amy Winehouse. De opbrengsten daarvan gaan naar de stichting van de overleden zangeres.


Dat meldt The Sun. Gaga zal een van de klassieke hits van Winehouse zingen. Het nummer zal ook te zien zijn op het YouTube-kanaal van Winehouse. De opbrengst uit de verkoop van de plaat van Gaga gaat naar de Amy Winehouse Foundation, die zich inzet om jongeren te helpen die kampen met een alcohol- of drugsverslaving.

Amy Winehouse overleed op 23 juli 2011 op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van een alcoholvergiftiging. De zangeres kampte lange tijd met een alcoholverslaving. Gaga was een groot bewonderaar van Winehouse en het plotselinge overlijden van de Britse zangeres had een grote impact op haar.

'Ik was er zo kapot van en zo verdrietig om, dat ik 48 uur niet kon praten. Ik was in shock', vertelde Lady Gaga in 2011 tijdens een interview over het overlijden van Winehouse.