×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga in tranen

11.09.2018 -

Een staande ovatie op het filmfestival van Toronto heeft Lady Gaga tot tranen toe geroerd. Het publiek beloonde haar tijdens een vraag- en antwoordsessie op een welgemeend applaus voor haar rol in A Star Is Born.


De ovatie volgde op een reeks complimenten die Lady Gaga zelf uitdeelde aan de rest van de cast en regisseur Bradley Cooper. Toen componist Lukas Nelson vervolgens haar eigen bijdrage aanstipte, trakteerde het publiek de zangeres op een luid gejuich dat overging op een lange ovatie. Lady Gaga kreeg het vervolgens te kwaad.

Eerder werd A Star Is Born ook al positief ontvangen op het filmfestival van Venetië. Het publiek gaf na afloop een acht minuten lange staande ovatie.

De film, alweer de derde remake van het origineel uit 1937, is het regiedebuut van Cooper. De film draait om een jonge actrice (Gaga) die steeds beroemder wordt, terwijl het met de carrière van haar mentor en geliefde (Cooper) bergafwaarts gaat.