×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga breekt Europese tour af

3.02.2018 -

Lady Gaga heeft de laatste tien optredens van het Europese deel van haar wereldtournee geannuleerd vanwege ernstige pijnklachten, meldt de BBC.


In een op Twitter gepubliceerde verklaring verontschuldigt de popster zich met 'verslagenheid' bij de fans, maar zegt dat ze nu eerst aan 'mezelf en mijn welzijn' moet denken.

De zangeres lijdt aan fibromyalgie, een langdurige reumatische aandoening die pijn kan veroorzaken over het hele lichaam. Onder meer shows in Londen en Manchester zijn door het besluit geschrapt. Lady Gaga trad op 20 januari nog wel op in de Ziggo Dome in Amsterdam in het teken van haar Joanne World Tour.

In de verklaring staat dat de 'moeilijke beslissing' op vrijdagavond was genomen met 'sterke steun van haar medische team'.