×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ladies of Soul staan in november opnieuw in Ziggo Dome!

Ladies of Soul staan in november opnieuw in Ziggo Dome!
13.02.2020 -

Goed nieuws voor alle fans van de Ladies of Soul. De dames zullen 20 november opnieuw in de Ziggo Dome staan!


Zangeressen Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer onthulde het leuke nieuws woensdagavond in de talkshow Jinek. ‘We’re back! Wat een periode van rust niet kan brengen! Na een pauze van een paar maanden kunnen wij niet wachten om weer met z’n allen op te treden. We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul’, liet Edsilia Rombley weten.

Mix van vroeger en nu

Ook Candy Dulfer kijkt ernaar uit: ‘De lijstjes vol met songs zijn niet aan te slepen. Iedereen zit weer vol frisse energie en de show belooft echt weer een spektakel te worden met te gekke muziek. Het wordt weer een mix van vroeger en nu, waarbij we onze eigen persoonlijke favorieten combineren tot een geheel. Het wordt weer magisch.’

Liveband

Tijdens het soulconcert wisselen de ladies energieke uptempo-nummers af met powerballads en laten ze zich begeleiden door een een liveband. De concerten staan ook bekend om de internationale gastartiesten.

Lees ook:

Leco van Zadelhoff deelt emotioneel bericht over Leontine Borsato

Edsilia over kritiek op presentatie Songfestival: ‘Ik moet nog veel leren’