×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ladies of Soul gaan los aan keukentafel

27.01.2017 -

De Ladies of Soul kwamen vrijdagmiddag bijeen aan de keukentafel van Trijntje Oosterhuis voor een repetitie. Oosterhuis deelde een filmpje van het gezellige en muzikale samenzijn op Instagram.


Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Glennis Grace en Edsilia Rombley oefenen voor de aanstaande concertreeks van hun succesvolle groep Ladies of Soul op 10, 11 en 12 februari in Ziggo Dome in Amsterdam. Saxofoniste Candy Dulfer hoort ook bij het gezelschap, maar zij was voor zover op het filmpje te zien niet bij de repetitie aanwezig.

Naast de soulvolle vrouwen staat ook Alain Clark op het podium in de Ziggo Dome en schuift Oleta Adams aan als gastartieste.