×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laatste uitzending van Evers Staat Op

Laatste uitzending van Evers Staat Op
21.12.2018 -

Edwin Evers neemt vrijdag afscheid van zijn show Evers Staat Op op Radio 538. Hij doet dat met een marathonuitzending die twaalf uur duurt. Samen met zijn vaste sidekicks Rick Romijn, Niels van Baarlen en Jelte van der Goot en zijn nieuwslezer Henk Blok is Edwin van 06.00 tot 18.00 uur te horen.


In de afscheidsuitzending blikken de vijf terug op 21 jaar Evers Staat Op. Dat doen ze samen met artiesten, vrienden van de show en 538-collega's. Ook zal er veel (live) muziek te horen zijn. 'We gaan er gewoon een leuke dag van maken. We gaan een klein beetje terugblikken en niet te sentimenteel doen. Het biedt ons de kans om mensen te bedanken die vaak aan de telefoon kwamen of artiesten die regelmatig te gast waren in de show', zegt de dj.

Evers gaat zich na zijn afscheid meer bezighouden met zijn eigen band en het schrijven van muziek. Ook verwacht hij weer terug te keren op de radio, alleen weet hij nog niet waar en wanneer. Frank Dane volgt Evers op.