×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laatste chemo Julia Louis-Dreyfus

12.01.2018 -

Goed nieuws voor Julia Louis-Dreyfus. De actrice heeft haar laatste chemotherapie gehad en dat was voor haar twee zonen Charlie (20) en Henry (25) reden om hun moeder een hart onder de riem te steken. De jongens maakten een filmpje op Michael Jackson's nummer Beat It, verwijzend naar de strijd die hun moeder de afgelopen maanden heeft geleverd.


De Seinfeld-actrice plaatste het filmpje op haar Instagram en schreef erbij: 'Dit maakten mijn jongens voor me, op de dag van mijn laatste chemo. Best wel lief toch? Zijn ze niet geweldig!'

Op de social media accounts van zowel Charlie als Henry zijn foto's van Julia te zien, waarbij de jongens ontroerende teksten schreven. 'Ik ben iedereen superdankbaar voor alle steun en lieve woorden!' schreef Henry. Charlie zei: 'De support voor mijn moeder is overweldigend. Niets dan liefde voor iedereen die haar steunt! Mijn moeder is echt te gek!'

Julia is erg open geweest over haar strijd tegen borstkanker en deelde haar ervaringen regelmatig via haar socials. 'Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Vandaag ben ik die vrouw. Het goede nieuws is, is dat ik een geweldige groep vrienden en familie om me heen heb, die me hier doorheen gaat slepen'.