×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laatste bestraling voor Rossana Kluivert

17.08.2018 -

Rossana Kluivert krijgt vrijdag haar laatste bestraling. De styliste en vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert is onder behandeling voor borstkanker.


'Onderweg naar het ziekenhuis voor mijn laatste (21e) bestraling. Nu kan ik gaan uitrusten en dankbaar zijn voor de dokters, medicijnen, familie, vrienden en jullie', schrijft ze op Instagram. 'Ik hoop dat in de toekomst niemand dit meer hoeft mee te maken, dus laten we de artsen steunen #cancerresearch', vervolgt ze. Cancer Research is een stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, en fondsenwerving.

De 45-jarige styliste stelde in juli de opnames voor haar reallifeserie bij TLC uit. Haar doktoren raadden haar aan om direct aan de bestralingen te beginnen. Ze zou in de serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden. 'Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik. Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken', schreef Rossana eerder op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op