×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Minogue in de zevende hemel met nieuwe liefde

Kylie Minogue in de zevende hemel met nieuwe liefde
11.11.2018 -

Popster Kylie Minogue is dit jaar 50 geworden, maar heeft opnieuw de liefde in haar leven mogen verwelkomen. Dat vertelt zij in een interview met Stellar. Ze bevestigde een aantal maanden geleden haar nieuwe relatie met de zeven jaar jongere Paul Solomons. Dat deed ze via Instagram met een romantische foto van haar, genomen op haar vijftigste verjaardag.


Zelf is de zangeres in de zevende hemel met haar nieuwe vriend, maar zegt wel dat ze zich verbaasde over het vinden van een nieuwe relatie. Om die reden hecht ze veel waarde aan hun privacy. 'Als iets je dierbaar is, dan wil je dat voorzichtig behandelen. We leren elkaars wereld kennen, en zijn beroep kruist soms het mijne. Ik wil niet te veel zeggen. Hij is een geweldige man, we doen gewoon ons ding,' vertelt Minogue.

Het koppel werd aan elkaar voorgesteld door vrienden, een jaar nadat de relatie tussen Minogue en haar verloofde Joshua Sasse op de klippen was gelopen.