×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Jenner in Italië voor extravagante verjaardag

Kylie Jenner in Italië voor extravagante verjaardag
9.08.2019 -

Kylie Jenner is in Italië aangekomen voor haar luxueuze verjaardagsweekend. Ze werd met vriend Travis Scott en dochtertje Stormi gespot in het plaatsje Positano. De realityster wordt zaterdag 22 jaar en dat laat ze niet ongemerkt voorbij gaan.


De cosmetica-ondernemer zou een jacht ter waarde van ruim 220 miljoen euro hebben gehuurd om haar verjaardag voor de Italiaanse kust te vieren. Volgens TMZ heeft de luxeboot tien slaapkamers, een zwembad, sauna, strandclub, schoonheidssalon, sauna, sportschool en een bioscoop. Het jacht is ook voorzien van een landingsplatform voor helikopters. De huur van de Tranquility bedraagt een slordige miljoen euro per week, in dat bedrag zit wel 29 man personeel inbegrepen.

Ook Kylies moeder Kris en haar ex-zwager Scott Disick zijn neergestreken in het kustplaatsje. Het is niet bekend of ook haar zussen aansluiten op het peperdure partijtje.