×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

KRO-NCRV ongerust over Derk Bolt en Eugenio Follender

20.06.2017 -

Omroep KRO-NCRV is ongerust na de berichten over de ontvoering van Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender in Colombia. ,,Wij hopen met velen op een goede afloop'', laat de omroep in een korte reactie weten.


KRO-NCRV bevestigde daarmee ook formeel dat Bolt en Follender de ontvoerden zijn. Tot dusver noemden alleen de Colombiaanse autoriteiten de twee bij naam. Om de kans op een goede afloop ,,zo maximaal mogelijk te laten zijn, onthouden we ons nu van elk inhoudelijk commentaar of van extra mededelingen''. ,,Alle informatie en mededelingen lopen voor nu via het ministerie van Buitenlandse Zaken. Met het departement en met de familie hebben we nauw contact. We hopen op begrip voor ons besluit tot radiostilte: de veilige terugkomst van Derk en Eugenio staat voorop.''

Spoorloos is een programma van de KRO-NCRV.