×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kris Jenner: ‘Tyga is niet de vader van Stormi’

13.03.2018 -

Kris Jenner is op de Australische radio ingegaan op geruchten over de biologische vader van haar jongste kleindochter. De moeder van de Kardashian/Jenner-familie ontkende met klem dat de ex van haar dochter Kylie de vader is van baby Stormi.


Vorige week schreef Radar Online dat rapper Tyga een DNA-test wil laten doen om er zeker van te zijn dat hij niet de vader is van het meisje, dat op 1 februari werd geboren. Tyga en Kylie zetten vorig jaar april na drie jaar een punt achter hun relatie. Afgelopen zomer, toen de geruchten op gang kwamen dat Kylie zwanger was van haar huidige vriend Travis Scott, deelde Tyga via Snapchat een bericht daarover van TMZ, waarbij hij schreef: 'Nah, dat kind is van mij'. Later verwijderde hij de post.

Kris deed in het radio-interview de verhalen over het vaderschap van Tyga desgevraagd af als kletspraat: 'Oh nee, nee nee. Dat waren weer een stel belachelijke roddels zoals gewoonlijk. Jullie weten beter dan dat'.