Eloise

Kreeg Eloise tóch zwijgplicht?

Eloise van Oranje presenteerde onlangs haar eerste boek, waarin ze haar ontwikkeling als jongvolwassene naar een zelfstandig leven beschrijft. Over haar leven als lid van de koninklijke familie blijft ze echter muisstil. Kreeg ze dan toch zwijgplicht opgelegd?

Eéns in de zoveel tijd konden de ruim 264.000 volgers op Instagram haar het hemd van het lijf vragen. Ze beantwoorde dan onder meer vragen over haar werk, opleiding, wie thuis het beste kan koken en over haar leven als student. Prins Constantijn en prinses Laurentien leken hun dochter volledige vrijheid te geven op social media, wat in schril contrast stond met de wijze waarop de RVD en het Koninklijk Huis de dochters van de koning van Twitter, Instagram en TikTok proberen te houden.

Zwijgzaam

Wie Eloise’s boek koopt, komt tot de conclusie dat het slechts een uitgebreidere versie is van wat ze op Instagram al heeft behandeld. Haar familie en haar privéleven worden niet behandeld. En dat terwijl Eloise daar juist wel wat te vertellen lijkt te hebben. Ze zou namelijk verliefd zijn op Floris Heezen, met wie ze op haar privé-Instagram een foto plaatste waarop ze elkaar innig zoenen. De vraag is: wil ze niets zeggen of mág ze daar niets over zeggen?

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.

Beeld: BSR

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen