×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe uitdaging voor Koos van Plateringen

Nieuwe uitdaging voor Koos van Plateringen
31.12.2019 -

Koos van Plateringen duikt in het nieuwe jaar op bij de nieuwe NPO-talkshow OP1. De voormalig verslaggever van Shownieuws gaat aan de slag op de redactie, zo heeft hij bekendgemaakt op Instagram.


‘2020 is het begin van nieuwe dingen’, schrijft Koos op zijn Instagram. Naast zijn job bij OP1 begint hij met zijn eigen podcastserie en gaat hij het theater in met een songfestivalshow. ‘Ik heb er zin in!’ Koos bedankt tot slot zijn man Ton voor zijn ‘luisteren, vertrouwen en liefde’. ‘Fijne jaarwisseling allemaal en het allermooiste en beste voor 2020!’

Koos was ruim vijftien jaar het gezicht van Shownieuws. Afgelopen zomer koos hij ervoor om bij het programma op te stappen.

Ook interessant:

Maik de Boer viert het leven na ziektediagnose

Rachel Hazes: ‘Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind’

Daphne Deckers openhartig over gemis dochter