×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koninklijke familie toegezongen tijdens balkonscène

Koninklijke familie toegezongen tijdens balkonscène
17.09.2019 -

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben dinsdagmiddag samen met prins Constantijn en prinses Laurentien naar het massaal toegestroomde publiek gezwaaid vanaf het balkon van Paleis Noordeinde. Ze sloten daarmee het publieke gedeelte van Prinsjesdag af.


Net als voorgaande jaren stormde het publiek naar de hekken van Noordeinde zodra de weg vrij was gemaakt door de politie. De fanatiekelingen wilden verzekerd zijn van het beste plekje vooraan om te zwaaien of een foto van de familie te maken.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prins Laurentien genoten zichtbaar van het publiek, dat zelfs een enthousiast Oranje Boven inzette. Na enkele minuten zwaaien vertrok het gezelschap weer naar binnen.