×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koningspaar met Guus Hiddink naar Seoul

Koningspaar met Guus Hiddink naar Seoul
1.11.2014 -

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima blijven nog tot zondag in Japan. Daarna vliegen ze door naar Seoul voor het staatsbezoek aan Zuid-Korea dat maandag begint.


Guus Hiddink reist mee naar Zuid-Korea als boegbeeld van de economische missie en als lid van de officiële delegatie. Hiddink was bondscoach van het Zuid-Koreaanse elftal tijdens het WK van 2002 en heeft kennis van de Zuid-Koreaanse samenleving en een netwerk in het land. Net als in Japan leidt minister Henk Kamp van Economische Zaken de economische missie, die aanhaakt bij het koninklijk bezoek. Kamp noemde vrijdag het staatsbezoek aan Japan zeer geslaagd.

Prinses Beatrix is maandag in Amersfoort bij de viering van het 200-jarig bestaan van de toezichthouders op het gevangeniswezen. Staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie houdt er een toespraak.