×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koningin Elizabeth lijkt beslissing Harry voorbarig te vinden

Koningin Elizabeth lijkt beslissing Harry voorbarig te vinden
9.01.2020 -

Het lijkt erop dat koningin Elizabeth de beslissing van kleinzoon Harry om een deel van zijn officiële taken voor het Britse koningshuis neer te leggen iets te voorbarig vindt. De koningin laat via een verklaring van Buckingham Palace doorschemeren dat het gesprek nog niet voorbij is.


‘De gesprekken met de hertog en hertogin van Sussex zijn nog in een pril stadium’, luidt de verklaring. ‘We begrijpen hun verlangen voor een andere invulling, maar dit zijn ingewikkelde kwesties die tijd kosten om aan te werken.’

Ingewijden laten aan de BBC weten dat de koningin niet op de hoogte was van de verklaring die Harry en Meghan woensdag naar buiten zouden brengen. Het Britse koningshuis zou erg teleurgesteld zijn over de beslissing.

Het koppel maakte woensdag bekend een stap terug te doen. Harry en Meghan willen hun tijd verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika.

Lees ook:

Harry en Megan doen een stap terug

‘Justin Bieber kampte niet met depressie maar met een ziekte’

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld