×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning Filip moedigt Rode Duivels aan

1.07.2016 -

De Belgische koning Filip zat vrijdag in Lille op de tribune bij de EK-voetbalwedstrijd tussen België en Wales. Ook prinses Elisabeth was aanwezig om de Rode Duivels aan te moedigen.


Het Belgische koninklijk huis twitterde een paar foto's van Filip en Elisabeth in het stadion. In het begin van de wedstrijd waren er nog blije gezichten te zien toen de Rode Duivels de openingstreffer maakten.

Helaas draaide de kwartfinale voor de Belgen uit op een teleurstelling. De favoriet voor de overwinning kon het niet waarmaken en verloor met 3-1 van Wales, dat het nu woensdag in Lyon in de halve finale mag opnemen tegen Portugal.

Het was in 2000 voor het laatst dat België meedeed aan een EK. Wales deed nog nooit eerder mee aan een Europees kampioenschap voetbal.