×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning en koningin zien Sting in paleistuin

8.07.2018 -

Hoog bezoek voor Sting en Shaggy, zaterdagavond tijdens hun optreden in de tuin van paleis Soestdijk. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima zaten tussen het publiek op de derde avond van Royal Park Live.


Onder luid applaus begaven koning en koningin zich naar de tribune in de tuin van het voormalige woonpaleis van Willem-Alexanders grootmoeder prinses Juliana.

Het is niet de eerste keer dat Sting en Shaggy voor een koninklijk publiek optreden. De zangers traden in april op in Londen tijdens het speciale concert voor de jarige koningin Elizabeth. De vorstin en een deel van de Britse koninklijke familie waren bij het concert, waar Tom Jones, Kylie Minogue en Craig David optraden.

De derde editie van Royal Park Live duurt tot en met zondag, als de Hawaiiaanse singer-songwriter Jack Johnson optreedt. Donderdag beten De Dijk en Elvis Costello het spits af en vrijdag traden The Analogues op in de tuin van paleis Soestdijk.