×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Komt er een Sex And The City spin-off?

13.11.2016 -

Komt er een spin-off van de succesvolle serie Sex and the City? Het gonst van de geruchten sinds Kim Cattrall een bericht op Twitter plaatste. In een Amerikaanse talkshow werd zaterdag gezegd dat HBO in gesprek is met Kim over een aan de serie gelinkt project.


'Ik ben zo ongelofelijk gelukkig en ontroerd', schreef Kim zaterdag in een tweet gericht aan talkshowhost Wendy Williams. 'Ik kan niet wachten om het serieuze werk weer op te pakken en jullie allemaal aan het lachen te maken. Duimen maar!'

Sinds de aankondiging heeft Kim op Twitter meer hints gegeven op vragen van haar volgers. 'Dat is erg lief', schrijft ze in een reactie op een tweet van een fan die zegt dat ze eraan bijdraagt dat Amerika weer belangrijk wordt als ze een spin-off gaat maken.

Kim, die in Sex and the City de rol van Samantha Jones voor haar rekening nam, is niet de eerste die hint op een spin-off van de succesvolle serie. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker maakte er nog niet zo lang geleden gewag van.