×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koert-Jan de Bruijn gaat naakt voor Bloot!

4.10.2017 -

Presentator Koert-Jan de Bruijn siert de cover van het eerste nummer van het tijdschrift Bloot! Zoals de naam van het magazine doet vermoeden, poseerde Koert-Jan helemaal naakt.


Bloot! is gericht op mensen die graag in adamskostuum ontspannen, zoals Koert-Jan. 'Ik ben een van die 2 miljoen mensen die het prettig vinden om in ieder geval in de vakantie naar een blootcamping te gaan', liet de ex-GTST'er weten bij de lancering van het tijdschrift.

Koert-Jan merkt dat er in Nederland nog veel vooroordelen bestaan over blootrecreatie. Zo is er volgens hem een groep die naturisten met geitenwollen sokken associeert, terwijl anderen erotische beweegredenen vermoeden. 'In mijn beleving is beide gewoon niet waar. Ik hoop dat ik daar een levend voorbeeld van ben,' zegt hij daarover.

Koert-Jan hoopt dat het tijdschrift van de Naturisten Federatie Nederland een weifelende groep mensen die naakt wil recreëren over de streep trekt. Het blad geeft informatie en tips over plekken waar dat kan. 'En je komt erachter welke beroemde billen ook naakt recreëren,' lacht hij.