×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koenders hard bezig met ontvoering Derk Bolt

21.06.2017 -

Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt voortdurend contact met de Colombiaanse regering over de ontvoering van het Spoorloos-tweetal Derk Bolt en Eugenio Follender. Dat zei demissionair minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken woensdagmorgen tijdens de vlucht met koning en koningin van Rome naar Palermo. Koenders vergezelt het koningspaar bij de staatsbezoeken aan Italië en Vaticaanstad.


'Er wordt hard aan gewerkt, maar meer kan ik er niet over zeggen. Dat is niet om geheimzinnig te doen. Het is gewoon beter zo min mogelijk te zeggen,' aldus Koenders, die in het kader van het Colombiaanse vredesproces het afgelopen jaar tweemaal in Colombia geweest. 'Dat helpt', aldus de minister. Hij kan daardoor ook op het hoogste niveau aankloppen in Bogotá.