×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koen Verweij: ‘Jutta en ik gaan samenwonen’

Koen Verweij: ‘Jutta en ik gaan samenwonen’
6.06.2019 -

Koen Verweij is na twee jaar nog altijd zó gelukkig met zijn knappe schaatscollega Jutta Leerdam, dat het stel onlangs heeft besloten te gaan samenwonen.


Sinds Koen Verweij de twintigjarige Jutta Leerdam aan zijn zijde heeft, is hij gelukkiger dan ooit. De 28-jarige schaatser is na twee jaar nog altijd dolverliefd op zijn vriendin. ‘Dat gevoel gaat nooit weg. We hebben het onwijs leuk samen’, aldus Koen. Het gaat zelfs zo goed, dat het verliefde sportkoppel binnenkort gaat samenwonen. ’De woning is net af, ik heb het helemaal laten verbouwen. We gaan aan het schaatsseizoen beginnen in Heerenveen, en daar gaan we ook samenwonen’, vertelt de sportman aan Weekend. ‘We gaan er echt een mooie, gezellige en warme centrale plek van maken.’

In de nieuwe Weekend, die vanaf vandaag in de winkel ligt, vertelt Koen onder meer over zijn kinderwens en trouwplannen.