×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Knevel en van den Brink stoppen

29.08.2014 -

De talkshow van Andries Knevel en Tijs van den Brink keert niet terug op de late avond. "Hun programma houdt in deze vorm op te bestaan", zegt directeur televisie Frans Klein van NPO.


Het programma van Andries Knevel en Tijs van den Brink is vrijdagavond voor het laatst op de buis. "De EO mag wel een nieuw voorstel indienen", aldus Klein. "En we gaan niet de concurrentie aan met Humberto Tan; bij ons blijft de focus dat tijdstip op de journalistiek liggen."

Twee weken geleden werd bekend dat de nieuwe talkshow van Eva Jinek in de winterstop dagelijks op televisie is, als vervanger van het programma Pauw. De afgelopen jaren werden de zomer- en winterstops van Pauw en Witteman opgevuld door Knevel & Van den Brink.

(c) BuzzE 2014, alle rechten voorbehou