×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kleine André Hazes schrikt van zijn eigen handjes

1.12.2016 -

De kleine André Hazes is beweeglijk, maar dat is niet altijd goed voor hemzelf. Doordat hij zo druk is met zijn eigen handjes, komt het ventje moeilijk in slaap. Gelukkig heeft mama Monique een oplossing gevonden.


'Ons heerlijke vriendje is zo druk met zijn handjes waardoor hij er zelf van schrikt en daardoor moeilijk in slaap komt', schrijft ze bij een kiekje van haar ventje. 'Op advies van de kraamhulp hebben we een inbakerzak aangeschaft en dit is echt een uitkomst.' 

Monique heeft een foto gemaakt van haar zoontje in de zak. 'Hij slaapt nu heerlijk door en voelt zich veilig. Er zullen genoeg nieuwe moeders zijn die dit nog niet kennen, daarom deze 'van mama tot mama' tip', laat de vriendin van André Hazes weten.