×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kleindochter op komst voor Antje Monteiro

Kleindochter op komst voor Antje Monteiro
30.07.2019 -

Antje Monteiro kan haar geluk niet op! De musicalster laat vandaag weten dat er een kleindochter op komst is. 'We krijgen er 'n meisje bij', aldus een dolblije Antje.


‘HET IS EEN MEISJE!!!’, schrijft Antje bij een filmpje van de gender reveal party. Niet haar dochter Romy is in verwachting van een meisje, maar Laura. Laura is één van de dochters van Antje’s overleden zus Marina. Sinds de dood van Antje’s zus in 2007, zorgt Antje voor Marina’s dochters Laura, Lisa en Isabel.

https://www.instagram.com/p/B0iGE4XgnIU/?utm_source=ig_web_copy_link

In juni maakte Antje al bekend oma te worden. ‘Ik ben MEGA gelukkig & MEGA trots op @lauratruggelaar en @andrewbaarspul Zij krijgen een BABY !!! Ik word oma of zoals wij zeggen Grote Mama 🙏❤️’, liet ze destijds weten.