Klaasje Meijer

Klaasje Meijer stapt uit K3

Na meer dan vijf jaar stapt Klaasje Meijer uit K3. De zangeres verlaat de meidengroep in het najaar van 2021, zo laat ze vandaag weten.

Voor Klaasje is het moment aangebroken om haar horizon te verbreden en haar vleugels uit te slaan: ‘Het is een enorme stap, maar voor mij een heldere en doordachte beslissing.’ Wat ze precies gaat doen weet Klaasje nog niet. ‘Wat de toekomst brengt, dat weet niemand. Graag wil ik blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Ook zal muziek een rol blijven spelen in mijn leven, omdat mijn hart daar ligt’, aldus de zangeres. ‘Ik kijk positief uit naar een toekomst waarin ik mijn eigen weg zal gaan, en waar K3 ook doorgaat met een nieuwe, frisse wind.’

Nieuw K3-lid

Klaasje maakt sinds november 2015 deel uit van K3. Ze won toen samen met de Vlaamse zangeressen Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn de finale van de talentenshow K3 zoekt K3. Zij hebben allebei aangegeven wel door te willen. ‘We hebben nog niet het gevoel dat het voor ons al tijd is om ermee op te houden’, legt Marthe uit. 

Studio100 gaat op zoek naar een nieuw lid voor K3. Mogelijk gebeurt dat opnieuw via een tv-programma. Kandidaten kunnen zich vanaf dinsdag online melden.