Placeholder

Klaas van der Eerden overvaren door boot

Klaas van der Eerden heeft tijdens zijn vakantie in Thailand de schrik van zijn leven gehad. Een boot waarin de presentator en cabaretier zat werd op zee aangevaren door een ander schip.

"Een groot schip is over onze boot heen gevaren en die is gezonken", vertelt Klaas aan RTL Boulevard. "Al drijvend aan een jerrycan heb ik samen met een andere Nederlander en een kapitein de kust weten te bereiken door de gunstige stroming richting het eiland."

Hoewel de schrik er goed in zit, kwam Klaas er zonder kleerscheuren van af. "Ik ben alles kwijt, maar in goede gezondheid. Nu wil ik zo snel mogelijk naar huis."

Klaas schakelde maandag al via Twitter de KLM in om te informeren of hij eerder naar huis kon. "Ik heb een probleem. Ik heb een ongeluk op zee gehad en nu wil ik 3 of 4 dagen eerder terug vliegen", schreef hij de vliegmaatschappij.

Op 28 juli vierde Klaas nog nietsvermoedend zijn 41e verjaardag tijdens z'n vakantie en proostte hij met een glas wijn op het goede leven. nog niet weten wat hem te wachten stond.