Kjeld Nuis ontkent relatie met schaatscollega Joy niet

Hoewel Kjeld Nuis zijn lippen stijf op elkaar hield na de breuk met zijn vriendin Jill in december, laat de topschaatser deze week voor het eerst weer wat van zich horen. De topsporter reageert onder meer op de breuk met de moeder van zijn zoontje en gaat in op de verhalen over zijn nieuwe vriendin.

Op de valreep van 2018 maakten Kjeld en zijn ex Jill bekend dat ze, na vijf jaar, niet langer meer een setje waren. Het was Kjeld’s keuze om een punt achter de relatie met de moeder van zijn zoontje Jax te zetten. Amper twee maanden na de breuk kon Weekend al onthullen dat Kjeld verliefd was geworden op zijn pas negentienjarige schaatscollega Joy, die op haar beurt haar vriend aan de kant zette voor Kjeld.

Van een relatie met zijn 19-jarige ploeggenoot was volgens Kjeld echter absoluut geen sprake. Opvallend genoeg bleek enkele weken later wél dat Kjeld en Joy hadden gezoend op een schaatsfeestje in Heerenveen ter afsluiting van het schaatsseizoen. Daarbij wist Weekend de twee op de gevoelige plaat vast te leggen terwijl ze samen het appartement van Kjeld binnenliepen. Volgens buurtbewoners woont het stel zelfs praktisch samen. ‘Ik zie dat meisje hier heel vaak. Zij is er alleen niet op de dagen dat hij zijn zoontje heeft, volgens mij’, liet een buurtgenoot destijds aan Weekend weten.

Toch hield de sportman zijn lippen stijf op elkaar. Tot nu… In weekblad Viva vertelt Kjeld deze week over wat voorgevallen is. Zo vertelt hij dat hij geen liefdesverdriet heeft, maar wel verdriet van de situatie. ‘We hebben een zoontje van tweeënhalf, Jax. Het is verdrietig om hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden. Naar het huis waar we samen woonden. Dat is superheftig, maar het was mijn eigen keuze.’

Ook kwam het onderwerp ‘Joy’ ter sprake. ‘Over die roddels wil ik niks kwijt. Ik wil eerst alles met Jill achter de rug hebben. Elke keer dat er over mij en Joy wordt gepraat of geschreven, is alles weer in rep en roer. Dan belt Jill me weer huilend op. Het is alleen maar olie op het vuur en dat is superkut.’ Een heel andere reactie dan in februari, toen hij het nog hardnekkig ontkende. Zou Kjeld zijn relatie met de negentienjarige Joy niet langer willen ontkennen?

Foto: Reni van Maren

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen