×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kirsten Dunst trots op verlovingsring

26.01.2017 -

Kirsten Dunst maakt geen geheim van haar verloving met Jesse Plemons. De 34-jarige actrice toonde trots haar verlovingsring tijdens een modeshow tijdens de Paris Haute Couture Fashion Week.


Kirsten toonde haar ring aan de aanwezige fotografen, diverse Amerikaanse media plaatsten de foto’s. De 28-jarige Jesse ging zo’n twee weken geleden op z’n knieën. Volgens Page Six gaf de acteur ongeveer 75.000 dollar (bijna 70.000 euro) uit aan de ring.

Kirsten en Jesse zijn sinds vorig jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van de serie Fargo, waarin ze een getrouwd stel spelen. Kirsten had tot vorig jaar april een relatie met acteur Garrett Hedlund.