×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kirk Douglas poseert met achterkleinkind

17.01.2018 -

Kirk Douglas is een trotse vader, grootvader en overgrootvader. De 101-jarige filmlegende poseerde met zijn pasgeboren achterkleindochter Lua Izzy en haar vader Cameron Douglas, die de foto op Instagram postte. Cameron en zijn vriendin Viviane Thibes verwelkomden hun dochter half december.


De tweede naam van het meisje is een eerbetoon aan haar overgrootvader Kirk, die werd geboren als Issur Danielovitch en Izzy werd genoemd, weet People.

 

Words cannot express…. #Powerful #Bloodline

Een bericht gedeeld door Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) op

Cameron is enorm gelukkig met de geboorte van Lua Izzy. De 39-jarige zoon van Michel Douglas, die in 2003 met zijn vader, opa en oma te zien was in It Runs In The Family, is sinds vorig jaar weer op vrije voeten nadat hij in 2010 werd veroordeeld tot vijf jaar cel wegens drugshandel. Momenteel woont hij bij opa Kirk in Los Angeles en is hij druk met het opbouwen van een acteercarrière.