×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kirk Douglas (102) kampeert in achtertuin

Kirk Douglas (102) kampeert in achtertuin
13.04.2019 -

De beste man mag dan al 102 jaar oud zijn, rustig achter de geraniums zitten is er voor Kirk Douglas niet bij. De acteur, onder meer bekend van zijn rol als Spartacus, kampeert dit weekend in zijn eigen achtertuin, laat zijn kleinzoon Cameron (40) zien op Facebook.


‘Deze geweldige man, mijn opaatje, is een inspiratiebron op zo veel verschillende manieren’, schrijft Cameron onder zijn post. ‘Kamperen met 102 jaar oud’, gevolgd door de hashtags ‘Spartacus’ en ‘door en door’. Op de foto is te zien hoe Kirk, getooid met zonnebril, relaxed onder een dekentje op een groot luchtbed ligt.

Kirk Douglas maakte zijn debuut op het witte doek in 1946 in de film The Strange Love of Martha Ivers. In 2004 was hij in Illusion voor het laatst te zien in een film. Kirk is bovendien de vader van een andere beroemde acteur, Michael Douglas (74).