×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Chantal Bles gezond verklaard

Dochtertje Chantal Bles gezond verklaard
16.05.2019 -

Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos kunnen hun geluk niet op. Hun driejarige dochtertje Jada is woensdag officieel schoon en gezond verklaard, laat de styliste weten op Instagram.


Vorig jaar werd bij Jada een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Een zware behandeling volgde. Chantal hield haar volgers op de hoogte tijdens dit moeilijke traject. En nu is er dus prachtig nieuws. ‘Een speciale dag. Jada is officieel schoon en gezond verklaard. We voelen ons gezegend en zijn de gelukkigste ouders ter wereld.’

Bij een filmpje van de kleine Jada met een taart, schrijft Chantal: ‘Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten, hoop naar intens gelukkig! Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het @prinsesmaximacentrum. Voor alle andere lieve ouders en families die in een soortgelijke situatie zitten, houd hoop en houd vol.’

Afgelopen januari onderging Jada haar laatste chemokuur. ‘We denken tegelijkertijd aan de aankomende jaren waarin er iedere drie maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook wegblijft’, zei Bles een paar maanden geleden op Instagram.