×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen verpesten liefdesleven Ryan Reynolds

16.05.2018 -

Ryan Reynolds, ooit uitgeroepen tot Sexiest Man Alive, voelt zicht allesbehalve sexy. 'Ik en sexappeal? Ha!', zegt de 41-jarige acteur tegen de Stuttgarter Zeitung. 'Mijn ex-vrouw Scarlett Johansson riep altijd: 'Sexiest Man Alive, zet het vuilnis buiten!''


Ook bij zijn huidige vrouw Blake Lively komt zijn seks niet op de eerste plaats. 'Aangezien we twee geweldige kinderen hebben, gaat mijn gezinsleven altijd voor', aldus Ryan.

'Ik heb onlangs aan mijn vrouw bekend dat ik altijd een kogel voor haar zou opvangen. Ik keek vervolgens naar mijn twee dochters en realiseerde mij dat ik zelfs het lichaam van Blake zou gebruiken als menselijk schild voor mijn kinderen. Je ziet het, de kinderen hebben mijn liefdesleven totaal verpest', besluit de acteur.

Ryan is sinds 2012 getrouwd met Blake Lively.