×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen tikken Anita Witzier op de vingers

26.02.2015 -

Anita Witzier trapt geregeld het gaspedaal flink in, zo bekent de KRO-presentatrice. Ze vertelt bij voorkeur op de linkerbaan van snelwegen te rijden en het 'behoorlijk prettig' te vinden om iets harder dan is toegestaan te 'scheuren'.


Anita geeft aan dat dat niet tot onveilige situaties leidt. "Maar toch: ik ben op plekken waar geen flitsers en camera's staan een stiekeme overtreder," vertelt ze in het AD.

Waar Witzier vroeger soms wel wekelijks een bekeuring op de mat had liggen is het wat dat betreft de laatste tijd rustig. Dat komt niet in de laatste plaatst door haar kinderen. "Mijn zoon en dochter houden zich keurig aan de toegestane snelheid. Zij tikken me geregeld op de vingers."