×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen krijgen geen cent van Sting’s miljoenen

22.06.2014 -

Dikke pech voor de kinderen van Sting. De drie zonen en drie dochters van de wereldberoemde rocker krijgen geen cent van zijn fortuin van 225 miljoen euro als erfenis. Ze moeten maar gewoon werken voor hun geld, vindt hij.


De 62-jarige voormalige voorman van The Police moest vroeger zelf ieder dubbeltje omdraaien. Inmiddels moet hij de salarissen van meer dan 100 werknemers betalen, meldt Daily Mail. "Ik heb mijn kinderen verteld dat er niet veel geld over blijft, omdat we het uitgeven! We hebben veel verplichtingen. Wat er binnenkomt, dat geven we uit, en er blijft niet veel over."

Bovendien wil de muzikant liever niet dat zijn kinderen met een enorm fortuin opgescheept zitten. "Ik wil ze geen trustfund geven dat als een molensteen om hun nek hangt. Ze moeten gaan werken. Al mijn kinderen weten dat en ze vragen bijna nooit ergens om, wat ik waardeer en waar ik een hoop respect voor heb."

Als de kinderen zich enorm in de schulden zouden steken, dan zou hij wel een zakcentje toeschuiven, belooft de man die eigenlijk Gordon Matthew Thomas Sumner heet. "Als ze in de problemen zouden komen, dan zou ik ze natuurlijk helpen, maar dat heb ik nooit echt hoeven doen. Ze hebben een werkmentaliteit waarmee ze zelfstandig succes willen behalen."