Kinderen krijgen geen cent van Sting’s miljoenen

Dikke pech voor de kinderen van Sting. De drie zonen en drie dochters van de wereldberoemde rocker krijgen geen cent van zijn fortuin van 225 miljoen euro als erfenis. Ze moeten maar gewoon werken voor hun geld, vindt hij.

De 62-jarige voormalige voorman van The Police moest vroeger zelf ieder dubbeltje omdraaien. Inmiddels moet hij de salarissen van meer dan 100 werknemers betalen, meldt Daily Mail. "Ik heb mijn kinderen verteld dat er niet veel geld over blijft, omdat we het uitgeven! We hebben veel verplichtingen. Wat er binnenkomt, dat geven we uit, en er blijft niet veel over."

Bovendien wil de muzikant liever niet dat zijn kinderen met een enorm fortuin opgescheept zitten. "Ik wil ze geen trustfund geven dat als een molensteen om hun nek hangt. Ze moeten gaan werken. Al mijn kinderen weten dat en ze vragen bijna nooit ergens om, wat ik waardeer en waar ik een hoop respect voor heb."

Als de kinderen zich enorm in de schulden zouden steken, dan zou hij wel een zakcentje toeschuiven, belooft de man die eigenlijk Gordon Matthew Thomas Sumner heet. "Als ze in de problemen zouden komen, dan zou ik ze natuurlijk helpen, maar dat heb ik nooit echt hoeven doen. Ze hebben een werkmentaliteit waarmee ze zelfstandig succes willen behalen."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen