Kinderen Hazes blij met concerten

Dré en Roxeanne Hazes zijn blij met hoe de Holland zingt Hazes-concerten tot nu toe verlopen. "Er is een zware last van onze schouders gevallen. Nu na drie concerten durf ik te zeggen dat het echt boven verwachting verloopt."

"We hebben al drie keer een extra toegift moeten geven omdat de mensen gewoon niet weg willen. We knallen er nu uit met nog een tweede keer Bloed, zweet en tranen. Dat hebben deze concerten ons trouwens ook aan inspanning gekost. Maar er is nu alleen nog een glimlach over", gaat hij verder in de Telegraaf.

Het Amsterdamse Ziggo Dome was al drie keer op rij uitverkocht en maandag worden weer 15.000 mensen verwacht. "Ik vind het echt gewoon jammer dat vanavond de laatste keer is. We gaan nog één keer genieten", zegt Roxanne.

Moeder Rachel is trots op haar zingende kroost. "André zou dat ook zijn geweest. Helemaal omdat het de kinderen zijn die dit feest dragen. En mij ontroert dat al die Nederlanders hier al zijn teksten meezingen. André heeft zelf echt nooit beseft hoe groot hij was.”