Kimberley Klaver weer verliefd

Kimberley Klaver is weer verliefd! De actrice geeft tegenover Weekend toe dat er, na haar scheiding van Bas Schothorst, een nieuwe man in haar leven is die haar weer gelukkig maakt. In de nieuwe Weekend deze week alle foto's.

Kimberley Klaver is weer verliefd! De 32-jarige actrice, die twee weken geleden haar scheiding bekendmaakte van Bas Schothorst, is door Weekend gespot in de armen van zakenman Michel van den Bergh. Op het strand van Noordwijk deed het verliefde koppel weinig moeite om de gevoelens die zij voor elkaar hebben nog langer te verbergen. Hand in hand liepen Kimberley en de nieuwe man in haar leven naar de branding, waar zij elkaar diep in de ogen keken.

Kimberley en Michel samen op het strand.

’Ja, ik kan niet ontkennen dat ik verliefd ben op Michel’, verklapt Kimberley aan Weekend. ’We kennen elkaar al zo’n vijftien jaar en Michel is altijd een heel gezellige en fijne vriend geweest, maar op een gegeven moment is er een vonk overgesprongen, waardoor we elkaar anders begonnen te zien. Het lijkt misschien allemaal heel snel te zijn gegaan, maar het proces van uit elkaar gaan met Bas, tijd voor jezelf nemen en iets nieuws beginnen, was al een tijd aan de gang. Doordat ik Michel al zo’n lange tijd ken, voelt het voor mij ook niet snel. Het voelt als het juiste moment voor de juiste steun, positiviteit én liefde.’

Kimberley met haar ex-man Bas Schothorst.

 

Het hele verhaal én alle foto's deze week in Weekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen