×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kimberley Klaver: ‘We hebben nog geen babykamer’

Kimberley Klaver: ‘We hebben nog geen babykamer’
1.05.2019 -

Kimberley Klaver is aan het aftellen, over drie maanden verwacht ze samen met haar vriend Michel hun eerste kindje. De 33-jarige actrice heeft echter nog niets voor de babykamer in huis!


Over drie maanden verwacht Kimberley Klaver haar eerste kindje. Maar als haar gevraagd wordt hoe het ervoor staat met de babykamer, bekent ze dat ze nog niks in huis heeft. ‘Alleen een kinderwagen, autostoeltje en ik heb één babypakje gekocht. Ik heb wel al veel lieve presentjes gekregen, verder moet al het praktische en de babykamer nog geregeld worden.’ De actrice vertelt dat ze meestal dingen op de laatste minuut doet en het eigenlijk altijd wel goedkomt. Een naam voor het kindje hebben ze in ieder geval al wel: ‘Daar waren we het meteen over eens. Maar die houden we voor iedereen geheim!’

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 18 ligt nu in de winkel.