×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kimberley Klaver in verwachting van eerste kindje

Kimberley Klaver in verwachting van eerste kindje
5.02.2019 -

Kimberley Klaver is door het dolle heen! De actrice en presentatrice verwacht samen met haar nieuwe geliefde Michel van den Bergh haar eerste kindje.


Amper een half jaar na haar scheiding van Bas Schothorst zorgt dit plotselinge babynieuws opeens voor een extreem gevoel van geluk. ‘We hadden nooit gedacht dat het z├│ snel zou lukken’ laat Kimberley in een eerste reactie aan Weekend weten.

In mei vorig jaar maakte Kimberley haar scheiding van Bas bekend. Een maand later onthulde Weekend dat zij tot over haar oren verliefd was geworden op de bekende Amsterdamse ondernemer Michel. ‘Ik begrijp heel goed dat mensen zeggen: ‘Goh wat snel, na een half jaar al een kindje samen.’ Maar weet je, zo voelt het niet. Michel en ik kennen elkaar al vijftien jaar. Voordat wij een relatie kregen, waren wij al goede vriendjes’, aldus Kimberley aan Weekend.

Voor Kimberley is het haar eerste kindje. Haar vriend Michel heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie.

In de nieuwe Weekend, die vanaf morgen in de winkel ligt, leest u een uitgebreid interview met Kimberley Klaver over haar zwangerschap.