×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kimberley Klaver gaat scheiden

Kimberley Klaver gaat scheiden
10.07.2018 -

Na drie jaar is het huwelijk van Kimberly Klaver voorbij. Na eerdere onthullingen in Weekend, dat het huwelijk van de presentatrice en haar man Bas onder druk stond, gaf het stel toe inderdaad soms te worstelen met problemen in de relatie.


 

 

Vandaag laat Kimberley weten: Met pijn in mijn hart wil ik het volgende met jullie delen. Het huwelijk tussen Bas en mij is over. Na negen fijne, liefdevolle jaren zijn wij om verschillende redenen uit elkaar gegroeid en was het niet mogelijk om onze relatie nog te redden. Soms is het beter om elkaar los te laten en apart verder te gaan.’

In juni 2015 trouwde de knappe Kimberley met haar Bas in Amsterdam. De blondine straalde toen in een prachtige jurk van Mart Visser. Eind vorig jaar gingen voor het eerst de geruchten dat er problemen waren in het huwelijk van de presentatrice.