Kim-Lian verplicht naar Zweden?

Kim-Lian van der Meij is een bezige bij. Naast de presentatie van Shownieuws en Beat It begint volgende week ook het datingprogramma Het Geheim Van Een Goed Huwelijk. De 33-jarige presentatrice is desondanks van plan ooit Nederland te verruilen voor Zweden, waar haar vriend Daniël Gibson vandaan komt.

"Het plan is om in de toekomst samen met mijn gezin in Zweden te gaan wonen", zegt Kim Lian tegen het AD. Ze is zelfs al bezig om zich te oriënteren wat er allemaal mogelijk is. Daniël heeft namelijk heimwee. "Hij kan zijn draai niet helemaal vinden in Nederland. Hoewel mijn kinderen het goed hebben in Nederland, denk ik dat Zweden een nog veiligere plek is voor hen. Het is daar zo vredig en rustig. De kans bestaat dat wij ooit in Zweden gaan wonen en dan zou ik daar ook graag willen blijven werken. "

Het liefst zou Kim-Lian beide werelden willen combineren. "Ik spreek wel een aardig woordje Zweeds, maar het is nog niet goed genoeg om daar iets met televisie te gaan doen. Het betekent niet dat ik de Nederlandse tv-wereld vaarwel zeg. Het is niet zo’n grote afstand. Een combinatie tussen Nederland en Zweden zou het mooist zijn.”

Het koppel is inmiddels al 11 jaar bij elkaar, maar zijn nog steeds niet getrouwd. De presentatrice maakt zich er niet druk om. "We willen wel ooit, maar wanneer en waar weten we nog niet. Het gebeurt vast wel een keer."